Localisation updates for core and extension messages from translatewiki.net (2011...
[toast/cookiecaptcha.git] / FancyCaptcha.i18n.php
index de03aeb965d5e4ee246068aea592bf784d580508..7aaf84c3c65b1ce194b4f5dbe6a072d3de34fd89 100644 (file)
@@ -826,7 +826,7 @@ $messages['lo'] = array(
  * @author Bjankuloski06
  */
 $messages['mk'] = array(
-       'fancycaptcha-desc' => 'Збогатен Captcha-создавач за потврда на уредувања',
+       'fancycaptcha-desc' => 'Збогатен создавач CAPTCHA за потврда на уредувања',
        'fancycaptcha-addurl' => 'Вашето уредување вклучува нови надворешни врски.
 Со цел да се заштитиме од автоматизиран спам, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):',
        'fancycaptcha-badlogin' => 'Со цел да се заштитиме од автоматизирано пробивање на лозинки, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):',