Localisation updates for core and extension messages from translatewiki.net (2009...
[toast/cookiecaptcha.git] / FancyCaptcha.i18n.php
index 37a0e747f72751e0f31ca4ef6e555daeeb2c5323..5a5666f4228df6f555df9dbf43d77b4a37a1e2c6 100644 (file)
@@ -734,7 +734,7 @@ $messages['lo'] = array(
  * @author Bjankuloski06
  */
 $messages['mk'] = array(
-       'fancycaptcha-addurl' => 'Ð\92аÑ\88иÑ\82е уредување вклучува нови надворешни врски.
+       'fancycaptcha-addurl' => 'Ð\92аÑ\88еÑ\82о уредување вклучува нови надворешни врски.
 Со цел да се заштитиме од автоматизиран спам, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):',
        'fancycaptcha-badlogin' => 'Со цел да се заштитиме од автоматизирано пробивање на лозинки, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):',
        'fancycaptcha-createaccount' => 'Со цел да се заштитиме од автоматизирано создавање на сметки, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):',