Localisation updates for core and extension messages from translatewiki.net (2010...
authorRaimond Spekking <raymond@users.mediawiki.org>
Thu, 11 Nov 2010 20:52:15 +0000 (20:52 +0000)
committerRaimond Spekking <raymond@users.mediawiki.org>
Thu, 11 Nov 2010 20:52:15 +0000 (20:52 +0000)
ConfirmEdit.i18n.php

index f0fb6802f81398e66e255bfc6ebac414dc616786..4532117be41292f03c4c54010a1f29b271957cc6 100644 (file)
@@ -2130,8 +2130,8 @@ $messages['mk'] = array(
 Понекогаш, особено кога додава нови врски на страница, викито може да ви прикаже обоен или извитоперен текст и да ви побара да ги впишете прикажаните зборови. 
 Бидејќи ова е задача која е тешко да се автоматизира, им овозможува вистинските корисници да придонесуваат, а им попречува на спамерите и другите роботски напаѓачи.
 
 Понекогаш, особено кога додава нови врски на страница, викито може да ви прикаже обоен или извитоперен текст и да ви побара да ги впишете прикажаните зборови. 
 Бидејќи ова е задача која е тешко да се автоматизира, им овозможува вистинските корисници да придонесуваат, а им попречува на спамерите и другите роботски напаѓачи.
 
\9dажалоÑ\81Ñ\82 Ð¾Ð²Ð° Ð¼Ð¾Ð¶Ðµ Ð´Ð° Ðµ Ð¿Ñ\80облем Ð·Ð° ÐºÐ¾Ñ\80иÑ\81ниÑ\86и Ñ\81о Ð»Ð¾Ñ\88 Ð²Ð¸Ð´, Ð¸Ð»Ð¸ Ð¾Ð½Ð¸Ðµ ÐºÐ¾Ð¸ ÐºÐ¾Ñ\80иÑ\81Ñ\82аÑ\82 Ð¿Ñ\80елиÑ\81Ñ\82Ñ\83ваÑ\87и Ð½Ð° Ð¾Ñ\81нова Ð½Ð° Ñ\82екÑ\81Ñ\82 Ð¸Ð»Ð¸ Ð³Ð»Ð°Ñ\81овни ÐºÐ¾Ð¼Ð°Ð½Ð´и.
-Во моментов немаме аудио алтернатива за ова.
\9dажалоÑ\81Ñ\82 Ð¾Ð²Ð° Ð¼Ð¾Ð¶Ðµ Ð´Ð° Ðµ Ð¿Ñ\80облем Ð·Ð° ÐºÐ¾Ñ\80иÑ\81ниÑ\86и Ñ\81о Ð»Ð¾Ñ\88 Ð²Ð¸Ð´, Ð¸Ð»Ð¸ Ð¾Ð½Ð¸Ðµ ÐºÐ¾Ð¸ ÐºÐ¾Ñ\80иÑ\81Ñ\82аÑ\82 Ð¿Ñ\80елиÑ\81Ñ\82Ñ\83ваÑ\87и Ð½Ð° Ð¾Ñ\81нова Ð½Ð° Ñ\82екÑ\81Ñ\82 Ð¸Ð»Ð¸ Ð³Ð»Ð°Ñ\81овни Ð½Ð°Ñ\80едби.
+Во моментов немаме аудио-алтернатива за ова.
 Контактирајте ги [[{{MediaWiki:Grouppage-sysop}}|администраторите на страната]] за помош доколку ова неочекувано ве спречува во правењето на искрени придонеси. 
 
 Кликнете на копчето „назад“ во вашиот прелисувач за да се вратите на уредувањето на страницата.',
 Контактирајте ги [[{{MediaWiki:Grouppage-sysop}}|администраторите на страната]] за помош доколку ова неочекувано ве спречува во правењето на искрени придонеси. 
 
 Кликнете на копчето „назад“ во вашиот прелисувач за да се вратите на уредувањето на страницата.',