* (bug 10296) Update Albanian language
authorRaimond Spekking <raymond@users.mediawiki.org>
Wed, 20 Jun 2007 16:06:01 +0000 (16:06 +0000)
committerRaimond Spekking <raymond@users.mediawiki.org>
Wed, 20 Jun 2007 16:06:01 +0000 (16:06 +0000)
  based on [[sq:special:allmessages]]

ConfirmEdit.i18n.php
FancyCaptcha.i18n.php

index cc10f7a11037855f7b8139f2afaafa145e5ec912..4dc0012df84e938e86e2e8ba677482cbf0911d9f 100644 (file)
@@ -591,19 +591,19 @@ Za vrnitev v urejevalnik izberite gumb 'nazaj' vašega brskalnika.",
        'captcha-createaccount-fail' => "Nepravilna ali manjkajoča potrditvena koda.",
 );
 $wgConfirmEditMessages['sq'] = array(
-       'captcha-edit'               => "Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])",
-       'captcha-addurl'               => "Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])",
-       'captcha-create'               => "Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])",
-       'captchahelp-title'          => 'Captcha help',
-       'captchahelp-text'           => "Faqet e rrjetit që pranojnë shkrime nga publiku, siç është edhe kjo wiki, shpesh abuzohen nga njerëz që duan të përfitojnë duke reklamuar ose promovuar lidhjet e tyre. Këto lloj abuzimesh mund të hiqen kollaj por janë një bezdi dhe shpenzim kohe i papranueshëm.
+       'captcha-edit'               => 'Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
+       'captcha-addurl'             => 'Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
+       'captcha-create'             => 'Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
+       'captchahelp-title'          => 'Ndihmë rreth sistemit "Captcha"',
+       'captchahelp-text'           => 'Faqet e rrjetit që pranojnë shkrime nga publiku, siç është edhe kjo wiki, shpesh abuzohen nga njerëz që duan të përfitojnë duke reklamuar ose promovuar lidhjet e tyre. Këto lloj abuzimesh mund të hiqen kollaj por janë një bezdi dhe shpenzim kohe i papranueshëm.
 
-Ndonjëherë, sidomos kur po hapni një llogari të re apo kur po shtoni lidhje të reja nëpërmjet redaktimit tuaj, sistemi mund t'ju shfaqi një figurë që përmban fjalë me gërma ose numra të shtrembruara ose me ngjyra të ndryshme të cilat ju duhet të shtypni para se të mund të kryeni veprimin në fjalë. Kjo bëhet pasi është shumë e vështirë për një robot ose mjet automatik të kryejë të njëjtën punë. Kështu mund të dallohet nëse jeni me të vërtetë një njeri apo një robot. Ky lloj sistemi s'mund të ndalojë tërë abuzimet por ndalon një pjesë të mirë të tyre, sidomos ato që janë automatike dhe të shumta në numër.
+Ndonjëherë, sidomos kur po hapni një llogari të re apo kur po shtoni lidhje të reja nëpërmjet redaktimit tuaj, sistemi mund t\'ju shfaqi një figurë që përmban fjalë me gërma ose numra të shtrembruara ose me ngjyra të ndryshme të cilat ju duhet të shtypni para se të mund të kryeni veprimin në fjalë. Kjo bëhet pasi është shumë e vështirë për një robot ose mjet automatik të kryejë të njëjtën punë. Kështu mund të dallohet nëse jeni me të vërtetë një njeri apo një robot. Ky lloj sistemi s\'mund të ndalojë tërë abuzimet por ndalon një pjesë të mirë të tyre, sidomos ato që janë automatike dhe të shumta në numër.
 
 Fatkeqësisht ky lloj sistemi mund të bezdisi përdoruesit me pamje të kufizuar ose ata që përdorin mjete teksti ose shfletues leximi me zë. Tani për tani nuk kemi mundësi për të ofruar një sistem me zë në vend të figurave. Ju lutem lidhuni me administruesit nëse ky sistem po ju ndalon të jepni kontribute të vlefshme.
 
-Shtypni butonin \"prapa\" (\"back\") të shfletuesit tuaj për tu kthyer tek faqja e mëparshme.",
-       'captcha-createaccount'      => "Për mbrojtje kundër regjistrimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme para se të hapni llogarinë:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])",
-       'captcha-createaccount-fail' => "Mesazhi që duhej shtypur mungon ose nuk është shtypur siç duhet.",
+Shtypni butonin "prapa" ("back") të shfletuesit tuaj për tu kthyer tek faqja e mëparshme.',
+       'captcha-createaccount'      => 'Për mbrojtje kundër regjistrimeve automatike duhet të zgjidhni ekuacionin e mëposhtëm para se të hapni llogarinë:<br />([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
+       'captcha-createaccount-fail' => 'Mesazhi që duhej shtypur mungon ose nuk është shtypur siç duhet.',
 );
 
 $wgConfirmEditMessages['su'] = array(
index f7178878c755ca50bfe09025af893f52c00b9ad2..8b90ae4271ce1a89b748d576cd32e843aaa3c277 100644 (file)
@@ -202,6 +202,14 @@ ter bescherming tegen het automatisch aanmaken van gebruikers ([[Special:Captcha
 'fancycaptcha-edit' => 'Vaša úprava obsahuje nové URL odkazy; kvôli ochrane proti automatizovanému spamu je potrebné napísať slová zobrazené na tomto obrázku: <br />([[Special:Captcha/help|Čo je toto?]])',
 ),
 
+/* Albanian */
+'sq' => array(
+'fancycaptcha-addurl'        => 'Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
+'fancycaptcha-create'        => 'Për të krijuar një faqe, ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):',
+'fancycaptcha-createaccount' => 'Për të mbrojtur kundër hapjeve të llogarive në mënyrë automatike ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):',
+'fancycaptcha-edit'          => 'Për të redaktuar këtë faqe ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):',
+),
+
 /* Chinese(PRC) */
 'zh' => array(
 'fancycaptcha-addurl' => '你的编辑内容中含有本网站以外的连结。为防止不当程式大量破坏,请输入以下的文字([[Special:Captcha/help|相关信息]]):',