Localisation updates for extension messages from Betawiki (2008-05-29 20:34 CEST)
authorSiebrand Mazeland <siebrand@users.mediawiki.org>
Thu, 29 May 2008 19:15:58 +0000 (19:15 +0000)
committerSiebrand Mazeland <siebrand@users.mediawiki.org>
Thu, 29 May 2008 19:15:58 +0000 (19:15 +0000)
ConfirmEdit.i18n.php
FancyCaptcha.i18n.php

index 40c154184d0c32cf977171eb2c89f0df24d58929..35ac8a20c8f48e97be1b175ab901e4dee31c81dd 100644 (file)
@@ -1465,9 +1465,9 @@ $messages['oc'] = array(
        'captchahelp-text'           => "Los sits webs que permeton al mai grand nombre de participar, coma aqueste wiki, sovent son atacats per de spammers qu'utilizan d'espleches automatizas per mandar lor ligams sus fòrça sits a l'encòp.
 Son fòrt aisits de suprimir mas avèm francament de causas mai risolièras de far.
 
-De còps quand ajustatz de ligams novèls vèrs lo web, lo wiki vos pòt mostrar un imatge amb un tèxt coloriat o torçut e vos demandar de lo picar. Es una tasca relativament complicada d'automatizar, çò que permet de diferenciar un uman real d'un logicial automatic malvolent.
+De còps quand apondissètz de ligams novèls vèrs lo web, lo wiki vos pòt mostrar un imatge amb un tèxt coloriat o torçut e vos demandar de lo picar. Es una tasca relativament complicada d'automatizar, çò que permet de diferenciar un uman real d'un logicial automatic malvolent.
 
-Malurosament, aqueste sistèma es pas adaptat a d'utilizaires mal-vesents o utilizant de navigadors textuals o audio. Actualament, prepausem pas d'alternativas adaptadas. Se avètz besonh d'ajuda esitetz pas a contactar los administrators del sit. 
+Malurosament, aqueste sistèma es pas adaptat a d'utilizaires mal-vesents o utilizant de navigadors textuals o àudio. Actualament, prepausem pas d'alternativas adaptadas. Se avètz besonh d'ajuda esitetz pas a contactar los administrators del sit. 
 
 Clicatz sul boton 'precedent' de vòstre navigador per tornar a l'editor.",
        'captcha-addurl-whitelist'   => '#<!-- daissatz aquesta linha exactament tala coma es --> <pre> # La sintaxi es la seguenta: # * Tot caractèr seguissent "#" fins a la fin de la linha serà interpretat coma un comentari # * Tota linha non voida es un còde regex que serà utilizat unicament a l\'interior dels ligams hypertext. #</pre> <!-- daissatz aquesta linha exactament tala coma es -->',
@@ -1742,14 +1742,18 @@ Za vrnitev v urejevalnik izberite gumb 'nazaj' vašega brskalnika.",
 
 /** Albanian (Shqip)
  * @author BrokenArrow
+ * @author Dori
  */
 $messages['sq'] = array(
-       'captcha-edit'               => 'Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
+       'captcha-edit'               => 'Për të redaktuar këtë faqe ju lutem zgjidhni shumën e mëposhtme dhe vendosni përgjigjen në kuti ([[Special:Captcha/help|më shumë informacion]]):',
+       'captcha-desc'               => 'Pajisje me captcha të thjeshtë',
        'captcha-addurl'             => 'Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
+       'captcha-badlogin'           => 'Për tu mbrojtur nga metoda automatike të gjetjes së fjalëkalimeve ju kërkojmë të gjeni zgjidhni shumën e mëposhtme dhe të vendosni përgjigjen në kuti ([[Special:Captcha/help|më shumë informacion]]):',
        'captcha-createaccount'      => 'Për mbrojtje kundër regjistrimeve automatike duhet të zgjidhni ekuacionin e mëposhtëm para se të hapni llogarinë:<br />([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
        'captcha-createaccount-fail' => 'Mesazhi që duhej shtypur mungon ose nuk është shtypur siç duhet.',
-       'captcha-create'             => 'Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
+       'captcha-create'             => 'Për të krijuar këtë faqe ju lutem zgjidhni shumën e mëposhtme dhe vendosni përgjigjen në kuti ([[Special:Captcha/help|më shumë informacion]]):',
        'captchahelp-title'          => 'Ndihmë rreth sistemit "Captcha"',
+       'captchahelp-cookies-needed' => 'Duhet të pranoni "biskota" nga shfletuesi juaj për këtë veprim.',
        'captchahelp-text'           => 'Faqet e rrjetit që pranojnë shkrime nga publiku, siç është edhe kjo wiki, shpesh abuzohen nga njerëz që duan të përfitojnë duke reklamuar ose promovuar lidhjet e tyre. Këto lloj abuzimesh mund të hiqen kollaj por janë një bezdi dhe shpenzim kohe i papranueshëm.
 
 Ndonjëherë, sidomos kur po hapni një llogari të re apo kur po shtoni lidhje të reja nëpërmjet redaktimit tuaj, sistemi mund t\'ju shfaqi një figurë që përmban fjalë me gërma ose numra të shtrembruara ose me ngjyra të ndryshme të cilat ju duhet të shtypni para se të mund të kryeni veprimin në fjalë. Kjo bëhet pasi është shumë e vështirë për një robot ose mjet automatik të kryejë të njëjtën punë. Kështu mund të dallohet nëse jeni me të vërtetë një njeri apo një robot. Ky lloj sistemi s\'mund të ndalojë tërë abuzimet por ndalon një pjesë të mirë të tyre, sidomos ato që janë automatike dhe të shumta në numër.
@@ -1757,6 +1761,11 @@ Ndonjëherë, sidomos kur po hapni një llogari të re apo kur po shtoni lidhje
 Fatkeqësisht ky lloj sistemi mund të bezdisi përdoruesit me pamje të kufizuar ose ata që përdorin mjete teksti ose shfletues leximi me zë. Tani për tani nuk kemi mundësi për të ofruar një sistem me zë në vend të figurave. Ju lutem lidhuni me administruesit nëse ky sistem po ju ndalon të jepni kontribute të vlefshme.
 
 Shtypni butonin "prapa" ("back") të shfletuesit tuaj për tu kthyer tek faqja e mëparshme.',
+       'captcha-addurl-whitelist'   => '  #<!-- lëreni këtë rresht siç është --> <pre>
+# Sintaksa është si më poshtë:
+#  * Çdo gjë nga simboli "#" deri në fund të rreshtit është koment
+#  * Çdo rresht jo-bosh është një pjesë regex që duhet t\'i përputhet emrat të shërbyesve brenda një URL-i
+  #</pre> <!-- lëreni këtë rresht siç është -->',
 );
 
 /** Seeltersk (Seeltersk)
index 95f394de813fd3618bf55704550f9128e2601fd5..771799f5a2bb4559b94d6ae9dcb463a5ddd4c2df 100644 (file)
@@ -165,6 +165,14 @@ $messages['el'] = array(
 ([[Special:Captcha/help|περισσότερες πληροφορίες]]):',
 );
 
+/** Esperanto (Esperanto)
+ * @author Yekrats
+ */
+$messages['eo'] = array(
+       'fancycaptcha-addurl' => 'Via redakto inkluzivas novajn eksterajn ligilojn.
+Por preventi aŭtomatan spamon, bonvolu enigi la jenajn vortojn en la skatolo ([[Special:Captcha/help|plua informo]]):',
+);
+
 /* Spanish */
 $messages['es'] = array(
        'fancycaptcha-addurl' => 'Tu edición incluye nuevos enlaces externos. Para protegernos contra el spam automatizado, por favor introduce en el recuadro las palabras que aparecen debajo ([[Special:Captcha/help|más información]]):',
@@ -600,11 +608,14 @@ $messages['sk'] = array(
        'fancycaptcha-edit' => 'Vaša úprava obsahuje nové URL odkazy; kvôli ochrane proti automatizovanému spamu je potrebné napísať slová zobrazené na tomto obrázku: <br />([[Special:Captcha/help|Čo je toto?]])',
 );
 
-/* Albanian */
+/** Albanian (Shqip)
+ * @author Dori
+ */
 $messages['sq'] = array(
        'fancycaptcha-addurl'        => 'Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])',
-       'fancycaptcha-create'        => 'Për të krijuar një faqe, ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):',
+       'fancycaptcha-badlogin'      => 'Për tu mbrojtur nga metoda automatike të gjetjes së fjalëkalimeve ju kërkojmë të vendosni fjalët e figurës në kuti ([[Special:Captcha/help|më shumë informacion]]):',
        'fancycaptcha-createaccount' => 'Për të mbrojtur kundër hapjeve të llogarive në mënyrë automatike ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):',
+       'fancycaptcha-create'        => 'Për të krijuar një faqe, ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):',
        'fancycaptcha-edit'          => 'Për të redaktuar këtë faqe ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):',
 );