Localisation updates for core and extension messages from translatewiki.net (2010...
authorRaimond Spekking <raymond@users.mediawiki.org>
Thu, 25 Nov 2010 20:06:18 +0000 (20:06 +0000)
committerRaimond Spekking <raymond@users.mediawiki.org>
Thu, 25 Nov 2010 20:06:18 +0000 (20:06 +0000)
FancyCaptcha.i18n.php
QuestyCaptcha.i18n.php

index 72f3a90b0238a3c964c8d91f7e01c56ebae2352c..b54eb36588a4e4d3f48babcef0da246c6b0648bd 100644 (file)
@@ -811,6 +811,7 @@ $messages['lo'] = array(
  * @author Bjankuloski06
  */
 $messages['mk'] = array(
+       'fancycaptcha-desc' => 'Збогатен Captcha-создавач за потврда на уредувања',
        'fancycaptcha-addurl' => 'Вашето уредување вклучува нови надворешни врски.
 Со цел да се заштитиме од автоматизиран спам, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):',
        'fancycaptcha-badlogin' => 'Со цел да се заштитиме од автоматизирано пробивање на лозинки, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):',
index 03c0ea13402efc0394fd9dc358909714fab25780..b49b2732db83ec1afe6a91e4e43a00ef1a158af8 100644 (file)
@@ -653,6 +653,7 @@ Dréckt op den 'Zréck' Knäppche vun ärem Browser fir an d'Beaarbechtungsfëns
  * @author Bjankuloski06
  */
 $messages['mk'] = array(
+       'questycaptcha-desc' => 'Captcha-создавач со текнувало за потврда на уредувања',
        'questycaptcha-addurl' => 'Вашето уредување содржи нови надворешни врски.
 За да ни помогнете да се заштитиме од автоматизиран спам, одговорете на прашањето подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе инфо]]):',
        'questycaptcha-badlogin' => 'За да ни помогнете да се заштитиме од автоматизирано пробивање на лозинки, одговорете на прашањето подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе инфо]]):',